• SAMEN

CONSTANTIA!

• Beste leden van Constantia/Menos

Afgelopen zaterdag heeft de JO19-1 een vervolg gegeven aan de competitie, ditmaal met mij als trainer voor het eerst erbij.

Het begon goed met de reis naar Vianen Vooruit, maar toen ik geen Constantia/Menos zag ben ik even gaan bellen met Jeroen, die zei dat we moesten voetballen bij HBV, dus ik snel weer in de auto en naar de sportvelden van HBV gereden....😂😂😂

De wedstrijd begon goed, we waren de bovenliggende partij en de thuisploeg kon geen grip krijgen doordat wij constant druk op de bal uitoefenden en proberen in een hoog maar stabiel tempo de bal in de ploeg rond te spelen. Dat ging goed en er kwamen zelfs 3 goede kansen voor Constantia in de eerste 20 minuten, daarbij moet wel vermeld worden dat de keeper van Vianen Vooruit de ploeg goed in de wedstrijd hield door 2 hele goede reddingen te verrichten, en dat Constantia ook nog een keer op de paal schoot. Kortom spanning en vermaakt genoeg.
    Na ongeveer 30 minuten spelen lieten we even Vianen weer geloven en kwamen ze weer beter in het spel, maar de mannen herpakten zich en konden zich voor rust weer herstellen.

Na de rust was geduld een noodzaak voor Constantia. De bal moest toch eens een keer erin vallen, en dat deed het ook. We moesten ons even weer herpakken na de rust, maar vanaf ongeveer de 60ste minuut herpakten wij ons weer en waren we weer de bovenliggende partij.

En toen de goal, door het doorjagen kwam er een fout in de verdediging van Vianen en door een pass kon Dave de goal maken door hem dit keer wel achter de goed spelende keeper van Vianen Vooruit in het net te schieten.

Dit hadden de spelers van Constantia nodig na 70 minuten kei hard werken en het tempo hoog te houden en te geloven in elkaar...
    Daarna is Vianen Vooruit niet meer gevaarlijk geweest voor de goal van Constantia en waren de drie punten na het laatste fluit signaal dik verdiend.

Ik heb in ieder geval genoten van de mannen van Constantia, we speelden misschien anders of op een andere manier dan jullie gewend zijn, maar ik zie wel een mooie ploeg, dat misschien nog wel kan verrassen dit seizoen.

Volgende week spelen we thuis tegen SV Milsbeek, en ik ga ervan uit dat we er alles aan gaan doen op om de drie punten in Wanroij te houden.