• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij W.V.V. Constantia bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en W.V.V. Constantia afspeelt.

   

  Wanneer je de Voetbal.nl al hebt hoef je deze alleen nog maar te updaten in de AppStore. 

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij W.V.V. Constantia in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij W.V.V. Constantia?
  Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van W.V.V. Constantia ontvangt is het adres waarmee je bij W.V.V. Constantia bekend bent. Voor info hierover kun je een mail sturen naar de webmaster of ledenadministratie van W.V.V. Constantia.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij W.V.V. Constantia bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de webmaster.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Privacy & Koppeling met Constantia

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan gerust contact op met webmaster@constantiawanroij.nl

 • Belangrijk
  We vragen je om in het menu onder Instellingen --> Mijn persoonsgegevens --> onder "Op welke wijze ben ik zichtbaar" voor de optie Beperkt of Normaal te kiezen.
  Hiermee ben je op de site zichtbaar bij de teamindelingen met alleen je naam.

  Zorg ervoor dat je onder Instellingen --> Pushinstellingen --> de meldingen voor ''persoonlijk'' AAN hebt staan. 

  Zorg ervoor dat je bij Vrijwilligerstaken het bolletje op GROEN hebt staan. Zorg ervoor dat je voor de vrijwilligerstaken die je uitvoert, bijvoorbeeld jeugdscheidsrechter, jezelf op GROEN hebt staan. 

   

 • Meerdere kinderen bij W.V.V. Constantia

  Heb je meerdere kinderen bij W.V.V. Constantia en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van W.V.V. Constantia? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".