• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Beste leden van Constantia/Menos,

  Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om een up-date van onze jo19-1 te geven..

  Een aantal weken geleden berichten ik u dat de jo19-1 een mooie reeks stond te wachten voor zowel de Competitiewedstrijden als mede de Bekerwedstrijden..

  En ja .... er is weer mooi nieuws te melden...

  Nu de kop eraf is,en wij richting de winterstop gaan zie je de posities van de tegenstanders,uitslagen die je verwacht,maar ook zeker niet verwacht van een team in de competitie..

  Wij als Constantia/Menos jo19-1 hebben een mooie reeks neergezet en ook doorgepakt, om te beginnen in de competitie,waarin we uit van Oss'20 met 1-2 wonnen en thuis met 2-0 van Herpinia wonnen,met als resultaat dat met 15 punten uit 5 wedstrijden het maximale eruit wordt gehaald door de jo19 groep..

  Dan denk je gaat lekker met de jo19...maar dan hebben we ook nog een \"toetje\" in de vorm van de Beker....en dat toetje gaat maar door...door sv Venray jo19-2 te pakken in een thuiswedstrijd en te winnen met 6-2 zijn wij ook door naar de derde ronde,waarin we komende woensdagavond aantreden tegen sv Leunen jo19-1..waar we tot een fitte selectie er vol voor zullen gaan om de 3 punten weer mee te nemen naar Wanroij/landhorst.

  Het programma van de jo19-1

  Sv leunen -->woensdag (uit)
  Achillis reek--> (thuis)
  Vesta -->(uit)

  Ik als trainer van deze mooie groep,vindt het mooi dat de sfeer in de club,maar zeker ook in onze groep optimaal is en dat we lekker kunnen trainen,en kunnen napraten met een drankje in onze mooie kantine.

  Nu de ontknoping komt in de competitie,wil de jo19 er vol voor gaan in de competitie,en hopen...dat waneer het toelaat in verband met de corona,jullie ons komen helpen en aanmoedigen om samen voor de winst te gaan.

  Met vriendelijke sportgroet,

  Stefan van de Watervliet
  Trainer jo19-1