• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Beste leden, vrijwilligers en sponsoren van W.V.V. Constantia,

  Hierbij een bericht van het hoofdbestuur.

  Het voetbalseizoen is al weer een tijdje stilgelegd. Het was fijn om het seizoen weer te kunnen beginnen. Er was weer geluid, enthousiasme en gezelligheid op de club. Nog wel met aangepaste omstandigheden, maar er was weer wat leuks te beleven. De algemene ledenvergadering met zowel fysieke als online aanwezigen, was een voorbeeld van improvisatie in ‘het nieuwe normaal’.

  Nu kan de jeugd gelukkig door de week nog trainen en de senioren kunnen ook met de nodige beperkingen nog wel wat doen, meer als sociale activiteit dan voor de prestatie.

  Wedstrijden zitten er voorlopig niet in.

  Het idee van de KNVB is om medio januari in het nieuwe jaar weer te starten met de competitie. We gaan het zien!

  Het vrijwilligerswerk ligt nu deels ook stil. O.a. jeugdtrainers, onderhoudsploegen en diverse commissies zijn nog wel aan de slag, rekening houdend met de corona-maatregelen. Fijn dat dit nog kan en daar zijn we dankbaar voor.

  Voor veel sponsoren, de ondernemers, is dit een lastige en bizarre tijd. Onzekere tijden ook voor hen, velen worden getroffen door de maatregelen. Ook die steken we graag een hart onder de riem.

  Financieel wordt dit een uitdagend seizoen; we hebben behoudend begroot en we blijven alert om aanvullende maatregelen te nemen, afhankelijk van de omstandigheden. Dit is niet de leukste periode, maar samen slaan we ons hier wel door heen.

  De mooie tijden zullen weer terugkeren. Dat vergt voorlopig nog wel begrip en geduld. In december komt er meer duidelijkheid komt over de herstart van onze voetbalcompetitie.

  Tot die tijd, blijf gezond en zorg goed voor elkaar. Tot ziens op de club.

  ‘Wat ook wijken of wank’len zal, wij Constantianen staan pal’!

  Hartelijke groet,

  Hoofdbestuur W.V.V. Constantia