• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Inleveren kleding, sleutels, ballen en andere materialen.

  Mocht je nog kleding moeten inleveren, graag contact opnemen met Carla van Lanen.

  Zijn er nog sleutels in je bezit welke je moet inleveren, graag contact opnemen met Cor Selten.

  Bij voorbaat dank. 

   

  Trainingsschema seizoen 2022-2023

  In het trainingsschema is te zien dat er voor alle O9 t/m O15-teams de eerste 10 avonden op dinsdagavond een voetbalschool training gegeven wordt door Marinho Letemahulu volgens het ‘train-de-trainer’- principe.  Meer info over deze training staat hieronder benoemd.

  Mochten er afwijkingen in het trainingsschema zitten of kennen jullie iemand die graag training wil geven op de vacature plaatsen horen we dit graag.

  Klik hier voor het trainingsschema.

   

  Voetbalschool Marinho Letemahulu

  Komend seizoen starten we met extra aandacht op een goede voetbalbasis in de onderbouw door ondersteuning van Voetbalschool WeLoveVoetbal van Marinho Letamahulu.  Marinho komt uit Cuijk en in zijn jeugd bij JVC, NEC, PSV, etc gevoetbalt en tevens 8 jaar bij het Nederlandse zaalvoetbalteam.

  Marinho is eigenaar van Voetbalschool WeLoveVoetbal en deze zal 10 dinsdagavonden het train-de-trainer programma bij Constantia draaien, waarbij hij diverse circuitjes gaat opzetten om op diverse facetten te oefenen op techniek, behendigheid, omschakelen, aanvallen, verdedigen en snelheid. Hier zullen de teams JO9 t/m JO15 incl. MO13 op dinsdagavond een training hebben van een uur (starttijd 18.15u of 19.15u). De eerste avond zal zijn op dinsdag 6 september.

   

  Vacatures met prioriteit

  Om de vereniging goed te kunnen laten draaien hebben we nog een aantal vacatures open staan welke prioriteit hebben.

  Dit zijn onderstaande vacatures en mocht je interesse hebben of iemand kennen die hier erg geschikt voor is, horen wij dit graag.

  • Keeperstrainers voor jeugdteams en senioren
  • Scheidsrechters voor seniorenteams dames en heren
  • Leiders en trainers seizoen 22-23
  • Wedstrijdcoordinatoren zaterdag (voor- of namiddag)
  • Kledingcommissie (controleren kleding 1x per jaar en verdelen kleding per team)
  • Sponsorcommissie (contact met aankomende en bestaande sponsoren en coordinatie sponsorzaken teams)

  Graag reactie naar secretariaat@constantiawanroij.nl of tcjeugd@constantiawanroij.nl of spreek iemand van het Bestuur, Jeugdcommissie of Technische Commissie aan.  Evt bellen naar Koen van de Cruijsen (06-12395932) of Gerben van der Bolt (06-11412149) mag ook.

  Alvast bedankt voor jullie hulp!!