• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Jeugd

  Met de Technische Commissie hebben we door waarnemingen en met hulp van de spelersanalyses en inschattingen van de leiders en trainers een zo optimaal mogelijke indeling gemaakt.  Indelingen zijn gemaakt op basis van het Technische Beleid van Constantia welke afgelopen jaar vernieuwd is en aangepast op de huidige behoeftes en richtlijnen. Dit beleid is overigens te vinden op de site. 

  De gemaakte indeling is voor komend jaar, echter ‘de winterstop’ is het moment waarbij evt. gekeken wordt of er verschuivingen gedaan moeten worden.

  Mochten er vragen zijn over de gemaakte indeling kun je contact opnemen met Koen van de Cruijsen als aanspreekpunt van de TC. Telefoonnummer is 06-12395932 of natuurlijk iemand anders van de Technische Commissieleden welke te vinden zijn op de site www.constantiawanroij.nl

  We hebben nog diverse vacatures open staan. Als je interesse hebt of je personen kent die willen leiden of trainen, horen we dit natuurlijk graag en mag je dit aangeven bij de Technische Commissie telefonisch of via mail naar tcjeugd@constantiawanroij.nl.

  Alvast bedankt voor jullie hulp!

  Klik hier voor de teamindeling van de jeugd.

  Senioren
  Met de Technische Commissie is met behulp van spelersanalyses een nieuwe teamindeling gemaakt aan de hand van input vanuit de leiders en trainers. Indelingen zijn gemaakt op basis van het aangepaste Technische Beleid van Constantia. Deze is op de site te vinden. 

  Mochten er vragen over de gemaakte indeling zijn, kun je contact opnemen met Twan Baltussen, voorzitter TC. 

  Klik hier voor de teamindeling van de senioren. 

   

  Het nieuwe trainingsschema is bekend en is te vinden onder deze link ‘trainingssschema’
  Zoals jullie kunnen zien staan er nog een aantal vacatures open en deze zouden we graag invullen om alle spelers te kunnen laten voetballen. Graag contact opnemen als jullie kandidaten weten of dit zouden willen doen.

  Klik hier voor het trainingsschema.

  Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag.