• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • De Technische Commissie heeft dit jaar weer flink hun best gedaan om mooie teams neer te zetten. Onderstaand geven zij een korte toelichting en is via een link de koppeling gemaakt naar de teamindeling van komend seizoen. 

  Jeugd

  Met de Technische Commissie hebben we door waarnemingen en met hulp van de spelersanalyses en inschattingen van de leiders en trainers een zo optimaal mogelijke indeling gemaakt.  Indelingen zijn gemaakt op basis van het Technische Beleid van

  Constantia welke afgelopen jaar vernieuwd is en aangepast op de huidige behoeftes en richtlijnen. Dit beleid is overigens te vinden op de site. 

  De gemaakte indeling is voor komend jaar, echter ‘de winterstop’ is het moment waarbij evt. gekeken wordt of er verschuivingen gedaan moeten worden.

  Mochten er vragen zijn over de gemaakte indeling kun je contact opnemen met Koen van de Cruijsen als aanspreekpunt van de TC. Telefoonnummer is 06-12395932 of natuurlijk iemand anders van de Technische Commissieleden welke te vinden zijn op de site www.constantiawanroij.nl

  We hebben nog enkele vacatures open staan. Als je interesse hebt of je personen kent die willen leiden of trainen, horen we dit natuurlijk graag en mag je dit aangeven bij de Technische Commissie telefonisch of via mail naar tcjeugd@constantiawanroij.nl.

  Alvast bedankt voor jullie hulp!

  Het trainingsschema voor komend seizoen zal over enkele weken op de site komen.

  Klik hier voor de teamindeling van de jeugd.

  ________________________________________________________________________

  Senioren

  Voor het seizoen 2022/2023 hebben de herensenioren krap voldoende mensen voor 5 teams, maar veel te veel voor 4. Conclusie is dat de TC ervoor kiest, in overleg met de leiders, met 5 teams te starten en in de winterstop evalueren of dit voor de 2e seizoenshelft ook realistisch is. Als vereniging zullen moeten zorgen dat iedereen verantwoordelijkheid neemt binnen zijn ploeg waardoor ook na de winterstop 5 teams kunnen behouden. Voetbal is tenslotte een teamsport. 

   
  Voor het komende seizoen zal het huidige 3e team (jeugdteam) het vierde worden en het vierde zal het derde worden.
  De reden hiervoor is dat het huidige derde precies de taak heeft volbracht wat in het beleidsplan beschreven staat, namelijk spelers klaarstomen voor de selectie. Een vijftal spelers zal de overstap maken naar de selectie waardoor het huidige derde het nog moeilijker zal krijgen in hun competitie. 
   
  Het huidige vierde, wat een klasse lager speelt, krijgt een kwaliteitsimpuls vanuit de selectie waardoor zij voor het seizoen 22/23 beter in deze klasse passen. Als we de teams in dezelfde klasse uit laten komen waar ze nu spelen zal het huidige derde iedere week een zeer zware wedstrijd krijgen en speelt het vierde onder hun niveau. Het is niet mogelijk de KNVB te vragen om het derde en vierde van klasse te laten ruilen dus is dit de enige manier om iedereen op hun niveau te laten spelen en het spelplezier te behouden.
   
  Als we de teams mixen en de kwalitatief betere in het derde plaatsen zal een groep spelers stoppen waardoor we leden verliezen en geen 5 teams kunnen maken. Daarom deze keuze.
   
  Klik hier voor de teamindeling van de senioren.