• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Afgelopen zondag was het een spannende wedstrijd tegen VIOS uit Beugen. Onder een prachtige zon overklaste Constantia VIOS vanaf het begin. Onze mannen hadden een aantal mooie aanvallen, maar de goede kansen werden niet benut. Milano maakt een mooie 1-0. Na de rust het zelfde spelbeeld Constantia kreeg diverse kansen maar de bal wilde er niet in,  ook door diverse goede reddingen van de Beugense doelman. Het bleef billen knijpen tot het einden. Maar ca 5 minuten voor het einde scoorde wederom Milano de bevrijdende treffer. De buit was binnen, goed gewerkt!. Helaas haalden een aantal van onze directe tegenstanders op de ranglijst ook wat punten binnen. Uiteindelijk staan we nu op de 9e plaats. Dat zou nacompetitie inhouden tegen degradatie.

   

  Daarom moet er a.s. maandag 2e Pinksterdag weer gewonnen worden om de kans te houden om nacompetitie te ontlopen. Dit moet dan gebeuren tegen DWSH’18 in Wilbertoord om 14.30 uur. Dit is zeker mogelijk.

  Laat het een mooie 2e Pinksterdag worden. Dus kom massaal onze jongens aanmoedigen in Wilbertoord. Die steun zal zeker gewaardeerd worden en ze hebben het verdiend!

   

  Bestuur WVV Constantia.