• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • “ Ons Urst zit in zwaar weer “

  Ons Urst is helaas afgezakt naar de 10e plaats in klasse 4H van het amateur voetbal Zuid 2. Wat bij deze stand aan het einde van de competitie wel recht geeft om nacompetitie te spelen om in de 4e klasse te blijven. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg zou ons Urst het tij nog kunnen keren, maar blijft wel afhankelijk van de resultaten van andere clubs. Met andere woorden ze hebben het niet meer in eigen hand. Op zondag 12 mei spelen ze thuis tegen Vios 38 uit Beugen en op maandag 20 mei spelen ze de laatste uitwedstrijd tegen DWHS, Wilbertoord / st Hubert combinatie. Ons Urst is een belangrijke factor in onze vereniging ( zonder de andere teams tekort te doen, we doen het tenslotte met z’n allen) , maar ons Urst is wel onze vaandeldrager van onze mooie club. Onze club met vele voetballers en voetbalsters van jong en oud, een bloeiende vereniging met vele vrijwilligers en mensen die Constantia een warm hart toedragen. Een mooi sportcomplex met vele faciliteiten. Dus al bij al ligt het niet aan de club dat het met ons Urst wat minder gaat.

  Ons Urst zal de armen nog 2 maal flink uit de mouwen moeten steken om in de 4e klasse te kunnen blijven voetballen. Aan inzet ligt het niet dat hebben ze genoeg laten zien in de gespeelde wedstrijden. We komen op bepaalde momenten wat slimheid en geluk tekort om tot een goed resultaat te komen. De laatste wedstrijden werd er telkens maar met een doelpunt verschil veloren. En ook nog tegen het einde van de wedstrijd, het scoren gaat ons op dit moment niet goed af. We scoren te weinig en krijgen wat meer tegengoals tegen dat breekt ons Urst op. Maar ons Urst moet de moed niet verliezen en zullen de schouders er flink onder moeten zetten om nog tot een goed resultaat te kunnen komen. Wij als supporters geloven in ons Urst en laten de moed zeker niet zakken en blijven ons Urst aanmoedigen tot de laatste snik. We laten ons Urst als vaste supporters zeker niet vallen en blijven ze steunen door dik en dun. Nogmaals aan inzet ligt het niet door de spelers en technische staf . Dus kom met vele supporters naar de laatste 2 wedstrijden van ons Urst. Om als 12e man te fungeren want we hebben de punten zeer hard nodig. Ons Urst heeft dat nodig en verdient dat ook. Dus nogmaals,kom met vele supporters ze aanmoedigen en hopende dat ze het tij nog kunnen keren om in de 4e klasse te kunnen blijven spelen.

   Een oud eerst Elftal speler.

  “ En een vaste supporter van ons Urst die vroeger als Junior meestal vanaf het middenveld op goal schoot.Wat dan resulteerde in een doelpunt. Of nie Jan !! “

  Dus nogmaals kom met vele supporters as. zondag naar sportpark” de Kwik “ Tot as. zondag naar de thuiswedstrijd tegen Vios uit Beugen.