• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Voor het seizoen 2024/2025 hebben we een nieuwe trainer gevonden voor de Dames selectie, Frans van de Wal zal de rol van hoofdtrainer op zich nemen. Wout maakt dit seizoen als hoofdtrainer af, en zal vanaf komend seizoen het stokje doorgeven.

  Hieronder een kort voorstelberichtje van Frans;

   

  Hallo! Mijn naam is Frans van de Wal, ik ben 67 jaar en woon in Milheeze (Millus).


  Ik ben al een 4-tal jaren met pensioen. Heb 45 jaar en 6 maanden gewerkt bij de Overheid. Naast voetbal zijn wandelen, fietsen en lezen mijn grote hobby’s.

  Woon samen met Mariëlle. Heb 2 zonen, een schoondochter en twee schitterende kleindochters.

  Ik ben begonnen met voetballen bij RKVVO Oerle, Gemeente Veldhoven. Hier heb ik 35 jaar gevoetbald en daarna ben ik bij deze club nog 7 seizoenen assistent-trainer geweest van het eerste en heb daar 2 seizoenen de dames getraind en gecoacht.

  Daarna ben ik 7 jaar clubscheidsrechter geweest bij voetbalvereniging Mifano uit Mierlo-Hout en bij voetbalvereniging Bavos uit Bakel.

  Verder heb ik de dames getraind van de voetbalverenigingen Venhorst, DSV, VOW en Sambeek/Volharding.

  Heb ontzettend fijne gesprekken gehad met het bestuur, de TC en een aantal dames van Constantia en ben erg enthousiast geworden over de vereniging Constantia en uiteraard over het damesvoetbal bij de club!!

  Ik heb ontzettend veel zin om volgend seizoen het damesvoetbal naar een hoger niveau te tillen!

  Constantia is een gezellige dorpsclub waar uiteraard de prestaties voorop staan maar waar ook de derde helft heel belangrijk is en daarom denk ik dat ik perfect pas binnen de club.

  De komende maanden ga ik aandachtig kijken naar de rest van het seizoen en zult u mij regelmatig zien op sportpark de Kwik.

  Hopelijk zie ik u langs de lijn, of anders in de kantine!!

  Mocht u nog vragen hebben aan mij of over mij, trek me dan aan m’n jas.