• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • We zijn verheugd mee te kunnen delen dat we een nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd hebben.

  Zijn naam is Gert-Jan Reijnen, en Gert-Jan is afkomstig uit Hernen.

  Gert-Jan is 31 jaar en begint bij Constantia zijn hoofdtrainerschap.  
  Hieronder stelt hij zich voor.

  Het hoofdbestuur wenst Gert-Jan veel succes en voetbalplezier toe bij W.V.V. Constantia.

  Mijn naam is Gert-Jan Reijnen, ben 31 jaar woonachtig in Hernen, een dorp in de gemeente Wijchen.

  In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als leerkracht op een voortgezet speciaal onderwijs school in Tiel. Hier geef ik les aan leerlingen met gedragsproblematiek in de leeftijdscategorie van 12 tot 16 jaar. Als leerkracht en mentor ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen van mijn leerlingen en begeleid ik ze gedurende het leerproces bij ons op school. Inmiddels werk ik ruim 7 jaar met veel enthousiasme als groepsleerkracht.

  Vanaf jonge leeftijd heb ik gevoetbald bij UHC en hier mijn eerste ervaringen opgedaan als jeugdtrainer. Na achtereenvolgens trainer te zijn geweest bij UHC, Leones en mijn huidige vereniging Union ga ik volgend seizoen voor een nieuwe stap en dat betekent mijn "vuurdoop" als hoofdtrainer bij Constantia. 
  Ik wil dan ook Constantia bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben. 

  Tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd, heb ik een positief gevoel gekregen bij Constantia. De betrokkenheid van de mensen, de samenhorigheid en gemoedelijkheid spreken mij aan. Dit zijn onderdelen die voor mij de basis vormen voor het presteren in de selectie.

  De keuze om hier te mogen trainen was voor mij een logische. Een talentvolle, leergierige groep die de afgelopen jaren stappen heeft gezet waarmee ik deze lijn graag verder wil doorzetten. Tevens is ook het tweede elftal bezig met een goed seizoen, dit tekent de ontwikkeling binnen de selectie.

  Ik wens de selectie veel succes gedurende de tweede seizoenshelft en kijk ernaar uit om vanaf volgend seizoen mijn steentje bij te gaan dragen.