• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • We zijn verheugd mee te kunnen delen dat we ook voor de dames een nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd hebben.

   

  Zijn naam is Wout Huvenaars, en Wout is afkomstig uit Zeeland.

  Wout is 28 jaar en begint bij Constantia zijn hoofdtrainerschap bij de dames.  
  Hieronder stelt hij zich voor.

  Het hoofdbestuur wenst Wout veel succes en voetbalplezier toe bij W.V.V. Constantia.

  Hallo! Mijn naam is Wout Huvenaars, ik ben 28 jaar en woon in Zeeland.

  Ik werk als verkoper bij BJC Tools in Erp, waar wij gereedschappen en toebehoren verkopen, en naast voetbal is muziek een grote hobby, van concerten en festivals tot het zelf organiseren van feestjes.

  Ondanks mijn jonge leeftijd draai ik al een tijdje mee in het damesvoetbal. Zelf heb ik in de jeugd van Festilent gevoetbald en na mijn studietijd ben ik daar teruggekeerd om aan de slag te gaan als trainer, momenteel ben ik daar actief bij de Dames 1 en de MO17-1. Na de gesprekken bij Constantia ben ik erg enthousiast geworden over het plan wat er ligt om het damesvoetbal naar een hoger niveau te tillen en daar wil ik dan ook graag mijn steentje aan bijdragen.
  Ik heb ontzettend veel zin om volgend seizoen daarmee te beginnen!

  Ik denk dat Constantia vergelijkbaar is met mijn huidige club Festilent, een gezellige dorpsclub waar de prestatie voorop staat, daardoor denk ik dat ik perfect pas binnen de club.

  Ik ga aandachtig kijken naar de rest van het seizoen, want aan het einde daarvan staat Constantia VR1 - Festilent VR1 op het programma, en dat kon nog wel eens een hele spannende en belangrijke wedstrijd gaan worden.

  Tot langs de lijn, of in de kantine natuurlijk!