• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Kerst en nieuwjaarsboodschap W.V.V. Constantia

  22 dec 2020
 • Beste leden, vrijwilligers en sponsoren van W.V.V. Constantia,

  Hierbij een bericht van het hoofdbestuur.

  Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veel onzekerheid. De onzekerheid of er wedstrijden gespeeld mogen worden, of het trainen voor de senioren en jeugd wel gewoon door mag gaan, maar ook de bezorgdheid over de kwetsbaren onder ons.

  De gezondheid van iedereen staat bij W.V.V. Constantia voorop.

  Via deze videoboodschap hopen wij u een warme boodschap te kunnen geven, en een onbewuste glimlach op uw gezicht te kunnen toveren. Dat is namelijk waar de feestdagen voor staan: het gevoel van samen zijn.
  Om de videoboodschap te openen, klik op deze link dan wordt de video gedownload waarna u deze kunt bekijken.

  Daarom wil het hoofdbestuur van W.V.V. Constantia via deze weg een kerst -en nieuwjaarswens naar u uitspreken. De activiteiten zoals de kerstbingo en de nieuwjaarsreceptie, kunnen helaas ook niet door gaan. Ook zullen de obligatie uitreikingen verlaat worden. Hier zal binnenkort meer informatie over volgen.

  Wij, als hoofdbestuur, hadden graag met u willen proosten. Maar dit stellen we uit tot het weer mag, als de kantine weer open mag en het voetbalseizoen weer opgestart is.

  Het bestuur van W.V.V. Constantia hoopt u snel weer te mogen ontvangen op het sportpark. Tot die tijd, blijf gezond en zorg goed voor elkaar. Maak het beste van de feestdagen en daarnaast een gezond en sportief 2021 gewenst!

  ‘Wat ook wijken of wank’len zal, wij Constantianen staan pal’!

  Hartelijke groet,

  Hoofdbestuur W.V.V. Constantia