• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • In memoriam.

  Harrie Hendriks.

  Constantia treurt. Ons Constantialid Harrie Hendriks is niet meer. 

  Ons bereikte het droevige nieuws dat hij is overleden op 11 november 2021. Op de openingsdag van de carnaval wetende dat Harrie jaren lid is geweest van carnavalsvereniging het Paddenriek.

  Harrie is ruim 45 jaar lid geweest van onze club en heeft veel voor Constantia gedaan.

  Harrie is vele jaren actief geweest als voetballer, jeugdleider en trainer, clubscheidsrechter en kantinemedewerker bij Constantia. In de winter achter de veegmachine om het ijs schoon te poetsen in De Bergen. Hierbij is hij ook een keer met de veegmachine en al door het ijs gezakt, maar dat is verder goed afgelopen, want daarna draaide hij op zijn kunstschaatsen weer mooie ‘8’-jes op het ijs.

  Ook als lijnentrekker heeft ie zijn sporen verdiend en zijn de velden altijd voorzien van mooie witte lijnen. Als lid van de onderhoudsploeg heeft ie ook vele uren op het sportpark doorgebracht.

  In 1993 is hij uitgeroepen tot Superconstantiaan, een symbool voor de inzet die Harrie als vrijwilliger altijd voor Constantia heeft getoond. Tevens was hij Lid van Verdienste. Harrie was een stille kracht, altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.

  Maar na gedane arbeid kon Harrie ook genieten van de gezelligheid in de kantine, waar hij dan graag een pilsje pakte en met een glimlach op zijn gezicht luisterde naar de vele verhalen.

  Harrie was een man van weinig woorden, maar oprecht, betrouwbaar en hardwerkend en hij stond altijd klaar voor de club om zijn steentje bij te dragen. En dat zijn er veel geweest. 

  Harrie, heel erg bedankt voor wat je gedaan hebt voor onze mooie club Constantia. 

  We wensen alle naasten van Harrie veel sterkte met dit verlies.

   

  Het hoofdbestuur van W.V.V. Constantia