• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • De nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen stelt zich voor!

 • Mijn naam is Osama Arrogi, ik ben 28 jaar en woonachtig in het pittoreske Cuijk.

  Momenteel ben ik werkzaam bij JVC Cuijk za1 waar we in 3e klasse A op zaterdag voetballen. In het verleden ben ik hoofdtrainer geweest van diverse jeugdteams bij JVC Cuijk die actief waren in de 2e en 3e divisie. Zes jaar geleden heb ik de transfer gemaakt naar het seniorenvoetbal, toen ben ik als fysieke trainer en later als assistent trainer aan de slag gegaan bij JVC zo1 in de topklasse en 3e divisie en bij SC Woezik 1 in de 1e klasse. 

  Als voetballer heb ik helaas vrij vroeg in mijn carrière te maken gehad met ernstige blessureleed, waardoor ik maar 2 jaar bij de senioren heb kunnen voetballen. Met pijn in mijn hart heb ik (te) vroeg de voetbalschoenen aan de wilgen moeten hangen. Een echt voetbaldier is echter niet van het veld af te slaan, dus heb ik me in deze (moeilijke) periode verdiept in het trainersvak en ben ik vooral bezig gegaan met het ontwikkelen van jeugdspelers.

  In mijn maatschappelijke carrière ben ik beweegcoach bij diverse gemeenten. Als bedrijf ondersteunen we gemeenteraden met het sportbeleid, van de tekentafel tot aan de realisatie en het borgen van een project bij maatschappelijke partners.

  De keuze om bij Constantia aan de slag te gaan was voor mij makkelijk gemaakt. Vanaf de eerste gesprekken met de TC ben ik warm ontvangen en voel ik me erg welkom. Het beleid, de ambities en de aandacht voor de jeugd spreken mij enorm aan. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken met de spelersgroep, overige stafleden, het bestuur, de vrijwilligers en ook uiteraard de supporters.

  Ik wens de huidige selectie heel veel succes met het tweede seizoenshelft in de 3e klasse en ik kijk ernaar uit om komend seizoen er samen sportief iets moois van te maken.

   

  TOI TOI TOI!