• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • WE GAAN WEER BEGINNEN!
  Samen gaan we er een mooi en vooral gezond seizoen van maken.

  De corona richtlijnen gelden ook voor WVV Constantia; samen gaan we die uitvoeren, waarbij we elkaar moeten helpen, aanspreken en respecteren. Dit vereist medewerking, creativiteit en soms ook incasseringsvermogen van iedereen. Tips van een ieder zijn natuurlijk welkom.

  Hierbij de belangrijkste zaken bij elkaar.

  Basisregel: Bij verkoudheidsklachten blijf thuis en laat je testen; houd 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen. Daarnaast: gebruik je gezonde verstand.

  Uitgangspunt: we volgende KNVB protocollen.

  Deze zijn te vinden op
  https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/61205/de-ideale-wedstrijddag-corona-proof en https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/

  Ook op onze website staat informatie https://www.constantiawanroij.nl/

  Een aantal zaken die wijzigen willen we extra benoemen.

  KLEEDKAMERS

  In de kleedkamers is maximaal ruimte voor  8 spelers van 18 jaar en ouder. Hierdoor proberen we voor elk seniorenteam 2 kleedkamers in te plannen. Daarnaast gaan we gebruik maken van een ‘omkleedtent’ waar teams zich om kunnen kleden als kleedkamers vol zijn of voor vertrek bij uitwedstrijden.

  Wedstrijdbesprekingen en besprekingen van (assistent)-scheidsrechters mogen niet in de kleedkamers gehouden worden en moeten dus - tijdens de warming- up, tijdens en na de wedstrijd - op het veld gehouden worden.

  Maak per team afspraken over thuis douchen en omkleden, dit verkort wachttijden bij kleedkamers.

  Naast het netjes achterlaten van de kleedkamers ook contactpunten zoals klinken/doucheknoppen reinigen. Bij de sleutelverstrekking zullen hiervoor reinigingsmiddelen meegegeven worden.

  KANTINE EN TERRAS

  Er mogen maximaal 50 personen in de kantine zijn. Wanner dat aantal is bereikt, buiten wachten  totdat er weer plaats is. Buiten op het terras zijn ook extra zitplaatsen en het terras zal nog uitgebreid worden naar ons ‘pannaveld’.

  Er is een beperkt aantal zitplaatsen en volg de aangegeven looproutes en aanwijzingen. Blijven staan is niet toegestaan.

  Supporters cq bezoekers, die in de kantine of op het terras plaatsnemen, worden verzocht hun contactgegevens in te vullen en achter te laten. Formulieren hiervoor liggen op de tafel bij de ingang van de kantine. Tevens desinfecteer je dan je handen.

  Bij gebruik van het toilet voldoende onderlinge afstand houden.

  Betalingen bij voorkeur per pin. (Er komt een 2e pinapparaat)

  Koffie wordt geserveerd in bekers. Bij wedstrijden van ’t Urst, zal de koffie geschonken gaan worden in een tijdelijke koffiecorner in de ruimte voor het ballenhok. De koffiecorner in de kantine wordt dan tijdelijk gesloten.

  Eten bestel je via de aangegeven looproute in de koffiecorner. Vervolgens ga je terug naar je eigen zitplek en hou je zelf in de gaten of je bestelling klaar staat in de koffiecorner.

  Klik hier voor extra richtlijnen van de kantine.

  WEDSTRIJDEN

  Reservespelers houden op de reservebank 1,5 meter afstand; er worden extra stoelen geplaatst naast de dugouts. Deze na de wedstrijd terugzetten in de dugout.

  Tijdens de rust wordt geen thee geschonken. Iedereen verzorgt zijn eigen drinkfles/bidon met drank voor, tijdens en na de wedstrijd en trainingen.

  Vervoer bij uitwedstrijden: hiervoor gelden de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder. Maak hierover afspraken met je team.

  Een ieder wordt verzocht langs de velden de 1,50 meter afstand in acht te nemen. Maximaal 250 personen. Bij meer personen moeten we gaan reserveren en registreren. Niet juichen/schreeuwen.

  Bestuursleden en leiders worden niet ontvangen in de bestuurskamer (geen bestuursontvangst)

  Wedstrijdtijden kunnen afwijken van reguliere tijden i.v.m. kleedkamerplanning.

  CORONABETEST/SMETTING

  Als je je hebt laten testen, dan blijf je thuis tot de uitslag bekend is. Ben je als speler of vrijwilliger positief getest informeer je leider/trainer/commissievoorzitter; die informeert het bestuur. Het bestuur zal op basis van de RIVM-richtlijnen beoordelen of dat consequenties heeft voor teams, wedstrijden/trainingen, kantine.

  ALGEMEEN

  Naast dit alles zullen er komende weken nog enige maatregelen genomen worden zoals extra bestickering en schoonmaak, papieren handdoeken op de toiletten, tenten als extra omkleedruimte en terras, deurdranger op de uitgangsdeur van de kantine. We zullen gaan kijken hoe het loopt, evalueren en bijsturen.

   

  ‘Wat ook wijken of wank’len zal, wij Constantianen staan pal’!

  Tot ziens op de club!  Hoofdbestuur  van W.V.V. Constantia