• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Constantia-Menos JO19-1 is zaterdag 11 december ongeslagen winterkampioen geworden door met 6-0 te winnen van de concurrent. Namens W.V.V. Constantia, Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie👌👏🏆🥇
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Beste leden van Constantia/Menos.

  Wat een eerste seizoenshelft was het weer met te beginnen de nog altijd (over) heersende Corona die elke keer weer de kop opsteekt en ons zo beperkt in ons mooie spelletje genaamd..lekker trainen door de week..lekker voetballen in het weekend..en lekker genieten en onder elkaar zijn na de wedstrijd..dat zijn dingen die corona ons nu niet helaas toelaat.

  Maar toch..voor onze jo19 was er toch wat moois te vieren,we zijn ongeslagen winterkampioen geworden..een mooi resultaat voor deze jongens,waarbij we verdient in Landhorst tegen de nummer 2 van de competitie JVC met 6-0 aan de kant schoven.

  En da's zeker een compliment waard voor de mannen,die altijd trouw trainen,trouw in de strategie van de trainer spelen,en iets van je willen aannemen.

  Na de winterstop is er natuurlijk nog de Beker waar we nog steeds de match tegen sv Leunen voor jullie tegoed hebben gehouden,maar ikzelf hoop dat we deze wedsteijd daadwerkelijk op 22januari kunnen spelen.

  Ook in de competitie zullen we hopelijk weer mooie tegenstanders treffen en zodra er iets bekent wordt betreft de indeling zullen we dit met jullie delen.

  Voor nu rest mij,de begeleiding van de jo19,en de gehele selectie een mooie Kerst te wensen,een gelukkig nieuwjaar en voor iedereen een gezond 2022 toe.

  Ikzelf als trainer wens u alle liefde,warmte en goeds toe in deze mooie periode van het jaar,dat we mogen genieten met elkaar (al is het op afstand) en we ondanks de Corona ik iedereen na de Winterstop weer mag begroeten op het Sportpark in Wanrooij of Landhorst.

  Met vriendelijke sportgroet,
  Stefan van de Watervliet
  Trainer Constantia/Menos jo-19