• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Voetbalkamp

  Jeugdvoetbalkamp W.V.V. Constantia.

  Jaarlijks vertrekken we met een groep enthousiaste kinderen op de fiets naar het mooie Herpen om hier een weekje te kamperen in de bossen.

  Na de fietstocht komen de kinderen aan op een groot tentenkamp. Dat kamp bestaat uit tenten voor de kinderen, de leiding, en er staat een grote keuken- en eettent. In het midden van het kamp is een open veld waar goals gemaakt zijn, zodat de kinderen lekker kunnen voetballen tegen elkaar of de leiding. Dit veld wordt goed benut door de kinderen buiten het programma om! Iedere dag staan er namelijk leuke spellen op de planning.

  Na het ontbijt gaan de kinderen het bos in voor een spel zoals: levend stratego, vlagveroveren of kwartet. Als de kinderen weer terug op het kamp komen staat de lunch alweer klaar. Na de lunch hebben de kinderen vaak even tijd voor zichzelf. Er wordt dan gevoetbald en er is natuurlijk ook ruimte voor spelletjes die zelf meegenomen worden en spelen de kinderen graag bij de grondwaterpomp. Daarna is het tijd voor een middagspel. Hierbij kun je denken aan  een (water)spellencompetitie en tochten door het bos, waarbij allemaal opdrachten bij uitgevoerd moeten worden. 

  Na een actieve dag is het tijd voor een warme maaltijd. Na het eten wordt er nog een avondspel zoals cluedo, levend bingo of een casino-avond gedaan. De kinderen worden voor het kamp ingedeeld in verschillende groepen die te maken hebben met het desbetreffende thema en met al deze spellen zijn dan ook punten te verdienen voor het klassement. Aan het einde van de week zijn er mooie prijzen te winnen.

  Eén dag per week verlaten we het kamp om een dag te gaan zwemmen in het golfslagbad in Oss en de week wordt afgesloten met een heerlijke barbecue en een kampvuur.

  Voor wie is het jeugdvoetbalkamp?
  Kinderen van groep 4/tm 8

  Wanneer vindt het jeugdvoetbalkamp plaats?
  De eerste week van de basisschoolvakantie (zaterdag tot zaterdag)

   

  Voor meer informatie of voor vragen kunt u mailen naar: voetbalkampconstantia@live.nl