• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Aandachtpunten bij aanmelden

  Inschrijfgeld is 10 Euro. Deze wordt via automatische incasso afgeschreven.

  Indien ouder dan 10 jaar ook foto inleveren voor de spelerspas.

  Lid gaat akkoord met afschrijving van de door het lidmaatschap verschuldigde contributie en inschrijvingsgeld door W.V.V. Constantia van de door het lid ingevulde rekeningnummer

  Lid geeft toestemming om zijn pasfoto en persoonsgegevens te gebruiken voor het vervaardigen van de spelerspas door Sdu Identification en gedurende de geldigheid van de spelerspas te bewaren.

 • Aanmelden nieuw lid

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Constantia is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Constantia kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  Constantia heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Constantia wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Constantia en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Constantia en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.