• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Bloemenactie Constantia; géén herfstbloemen, maar verkoop van lente-perkgoed op zaterdag 9 en zondag 10 april 2022

  Na alle positieve reacties over het perkgoed en tuinhangers heeft de nieuwe Bloemenactie-commissie van Constantia besloten deze trend voort te zetten.

  Vorig jaar moest door de corona-ontwikkelingen een alternatief gevonden worden voor de jaarlijkse ronde langs de deuren in Wanroij met bloemen in de herfst. Hierop werd in het voorjaar een bloemenkraam geplaatst op het Giessenplein, waar de jeugd van Constantia (onder begeleiding) perkgoed verkocht.

  De kraam was voorzien van mooie bloemen voor buiten en door de 1,5 meter afstand en bij voorkeur betalen via de pin was dit een prima corona-proof alternatief.

  Inmiddels hebben wij als nieuwe Bloemen-dames het “steeltje” overgenomen van Marion Vloet en Miranda Linders en hebben wij besloten hun voorbeeld te volgen.

  Er waren veel positieve reacties over de opzet, de gezelligheid aan de kraam, maar met name ook de kwaliteit van de planten.

  Dus vanaf nu geen herfst-ronde meer met chrysanten, maar verkoop van perkgoed in het voorjaar! Wij hopen jullie in april 2022 bij onze kraam te mogen verwelkomen!

  Met het kopen van bloemen steun je Constantia en is je tuin helemaal klaar voor de lente! 

  Tot volgend jaar!

  Namens Constantia,

  Femke van Sleeuwen, Marian Nooijen en Tamara Huggers