• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Belangrijke informatie over voortgang, stertoernooi en andere activiteiten

  5 apr 2020
 •  

  Beste leden van W.V.V. Constantia,

  Het is een pijnlijk gezicht dat midden in het voetbalseizoen de voetbalvelden helemaal leeg zijn, dat er niet getraind wordt en dat er geen gezelligheid is in de kantine. Maar door nu juist afstand van elkaar te nemen, en lekker thuis de conditie op peil te houden, kunnen we levens redden en onze kwetsbaren beschermen.

  Het bestuur van W.V.V. Constantia wil jullie laten weten dat ze druk bezig zijn met het regelen, verzetten en organiseren van de activiteiten die al gepland stonden of nog moeten komen.
  Het gaat vooral om de volgende activiteiten waar we jullie alvast mee op de hoogte willen brengen;

  -       Voetbalseizoen
  Er zal dit seizoen niet meer gevoetbald worden bij Constantia, dit geldt voor wedstrijden en trainingen. Constantia wil zoveel mogelijk het advies van het RIVM volgen.

  -       Stertoernooi
  Zal in juni niet door gaan. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid om dit in het begin van het nieuwe seizoen te doen, verdere informatie volgt z.s.m.

  -       Vrijwilligersfeest
  Het vrijwilligersfeest zal niet plaatsvinden in juni. Er wordt gekeken naar een mogelijke nieuwe datum, meer informatie volgt snel.

  -       Onderhoud voetbalvelden
  Doordat we nu toch niet mogen voetballen laten we het jaarlijkse onderhoud van de velden z.s.m. uitvoeren door de gemeente en dit jaar krijgt veld 1 een zgn. toplaagrenovatie (groot onderhoud).

  -       Afsluiting seizoen.
  Sleutels, teamtassen met shirts/trainingspakken kunnen op een later tijdstip (w.s. in juni bij de jeugdleidersvergadering) ingeleverd worden. Wat betreft de seizoenafsluiting per team zullen we kijken wat er nog mogelijk is komende tijd en daar komen we dan op terug.

  Er wordt druk gekeken naar de mogelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor de overige (financiële) consequenties van het voortijdig beëindiging van het voetbalseizoen. Die worden momenteel in kaart gebracht. Maar toch zal het de komende tijd een beetje afwachten zijn. Daarom zal ook het sportpark en de kantine tot na der gesloten blijven. Mochten daar andere ontwikkelingen in zijn, dan laten wij dat direct aan jullie weten.
  Met andere woorden, we zullen jullie zo veel en zo snel mogelijk op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. En mocht er nieuws zijn dan horen jullie dat ook direct van ons.

  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan binnenkort van start, wij hopen dat we er een gezond en mooi seizoen van kunnen maken.

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of als je een goed idee hebt of gewoon mee wil denken, neem dan contact op met:
  secretariaat@constantiawanroij.nl

  We hopen op jullie begrip en let een beetje op elkaar, met z’n allen komen we hier het sterkste uit.

  Met vriendelijke groet,

  Hoofdbestuur W.V.V. Constantia