• SAMEN 

    CONSTANTIA!

  • Beleid van AVG

    W.V..V. Constantia heeft sinds 25 mei 2018 te maken met de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Het hoofdbestuur heeft beleid geformuleerd en diverse acties in gang gezet, o.a. de privacyverklaringen op onze website en het aanleggen van een zgn. verwerkingsregister. De komende tijd zullen er geleidelijk meer maatregelen in gang gezet worden. Maar laat je vooral informeren door je omgeving en bezoek bijvoorbeeld deze website https://hulpbijprivacy.nl of bekijk dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=afyxuxHK1Xc.      

    Het borgen van de privacy van onze leden en vrijwilligers is belangrijk en zullen we met zijn allen waar moeten maken. Ieders alertheid is daar bij nodig.

    Klik hier voor het beleid  
    Klik hier voor privacyverklaring voor leden van W.V.V. Constantia   

  • Fotografie op sportpark "DE KWIK"

    Op het sportpark van WVV Constantia worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt. Door het betreden van het terrein geeft u toestemming aan W.V.V. Constantia voor het naar eigen inzicht verwerken en publiceren hiervan op website, social media, poster, krant, etc..'. 

    Indien u dat niet wilt kun u contact opnemen met de secretaris van de vereniging,  of via 
    secretariaat@constantiawanroij.nl.

    Fotografie tijdens wedstrijden en evenementen van WVV Constantia

    Bij wedstrijden en evenementen van Constantia kunnen foto's en video's gemaakt worden. Doel hiervan is het promoten van het betreffende evenement. Bij aanwezigheid bij  de wedstrijd of het evenement ga je akkoord met het publiceren van dergelijke foto's en door deelname ga je ermee akkoord dat je mogelijk op de foto wordt gezet. 
    Indien je dat niet wilt kun je contact opnemen met de secretaris van de vereniging, of via  
    secretariaat@constantiawanroij.nl

  • Registratie persoonsgegevens tijdens wedstrijden/evenementen

    Ten behoeve van het opstellen van de deelnemers - en uitslagenlijsten van wedstrijden of evenementen van WVV Constantia worden een aantal noodzakelijke persoonsgegevens vastgelegd en deels ook gepubliceerd op de website. 

    Bij inschrijving voor het evenement ga je hiermee akkoord. Indien je dat niet wilt kun je contact opnemen met de secretaris van de vereniging,  of via 
    secretariaat@constantiawanroij.nl

  • AVG PRIVACYVERKLARING LEDEN

    Privacyverklaring website

    Dit is de privacyverklaring van W.V.V. Constantia, gevestigd te Hoevensestraat 1 Wanroij, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40215772, hierna te noemen: `de Vereniging`.

    Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretariaat@constantiawanroij.nl

    In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

    Doel

    Welke persoonsgegevens

    Grondslag

    Bewaartermijn

    Ontvangers

     

     

     

     

     

    Onderzoeken of u lid kan worden

     

    en

     

    het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Adres
    • Geboortedatum
    • Telefoonnummer
    • E-mail adres
    • (pas)foto
    • Lidmaatschapsnr
    • VOG voor specifieke functies

    Uitvoering van de overeenkomst

    Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

    KNVB

    Sportlink Services BV

    Deelname/organisatie aan wedstrijden

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Geboortedatum
    • lidmaatschapsnr

    Uitvoering van de overeenkomst

    Gedurende het voetbalseizoen.

    • KNVB
    • Sportlink Services BV

    Administratie (bij evt. vergoedingen)

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Adres
    • Telefoonnummer
    • E-mail adres
    • Bankgegevens
    • Betaalgegevens

    Uitvoering van de overeenkomst

    Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

    • Boekhouder
    • Belastingdienst
    • Payrollbedrijf Sportservices

    Het verrichten en versturen van aankopen

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Adres
    • Telefoonnummer
    • E-mail adres
    • (Kleding)maat
    • Bankgegevens
    • Betaalgegevens

    Uitvoering van de overeenkomst

    Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

    • Verkopende partij

     

    Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

    • Voornaam
    • Achternaam
    • E-mailadres

     

    Uitvoering van de overeenkomst

     

    Zolang als men aangemeld is.

    • E-marketingtools

    Versturen berichten van derden, waaronder sponsoren.

    • Voornaam
    • Achternaam
    • E-mailadres

    Toestemming

    Zolang als men aangemeld is.

    • Sponsoren
    • Andere verenigingen

    Om onze digitale dienstverlening te verbeteren

    • Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)
    • IP-gegevens

     

    Toestemming

    Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd.

    • Websitehosting Voetbalassist.nl
    • Analytics tools
    • Sportlink Services BV

    Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Adres
    • Telefoonnummer
    • E-mail adres

    Toestemming

    Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

    NVT

    Cookies

    Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

    Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

    U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

     

    Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

    Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

     

    Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

    U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

     

    Beveiliging persoonsgegevens

    De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

     

    Minderjarigen

    Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

     

    Links naar andere websites

    De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

     

    Wijziging van het privacy beleid

    De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

     

    Contactgegevens

    Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

    Verantwoordelijke:        J. Pluk

    E-mail:                          secretariaat@constantiawanroij.nl

    Telefoonnummer:          +31 611398931

     

    Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

    Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • AVG PRIVACYVERKLARING WEBSITE

    Privacyverklaring website

    Dit is de privacyverklaring van W.V.V. Constantia, gevestigd te Hoevensestraat 1 Wanroij, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40215772, hierna te noemen: `de Vereniging`.

    Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretariaat@constantiawanroij.nl

    In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

    Doel

    Welke persoonsgegevens

    Grondslag

    Bewaartermijn

    Ontvangers

     

     

     

     

     

    Communicatie per e-mail of telefonisch

    • Voornaam
    • Achternaam
    • Telefoonnummer
    • E-mail adres

    Uitvoering van de overeenkomst

    Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

    NVT

    Om onze digitale dienstverlening te verbeteren

    • Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)
    • IP-gegevens

    Toestemming

    Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd.

    • Websitebeheerder
    • Analytics tools

     

    Cookies

    Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

    Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

    U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

     

    Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

    Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

     

    Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

    U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

     

    Beveiliging persoonsgegevens

    De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

     

    Minderjarigen

    Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

     

    Links naar andere websites

    De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

     

    Wijziging van het privacy beleid

    De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

     

    Contactgegevens

    Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

    Verantwoordelijke:        J. Pluk

    E-mail:                          secretariaat@constantiawanroij.nl

    Telefoonnummer:          +31 611398931

     

     

    Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

    Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.