• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Nieuwe trainer JO19-1❗️⚽️
  Het jeugdbestuur en technische commissie van Constantia zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat we voor seizoen 2020/2021 een
  nieuwe trainer hebben. Dit is Nol Willems en hij komt uit onze eigen vereniging, waarbij we blij zijn met deze ontwikkeling in onze eigen
  vereniging. Hieronder stelt Nol zichzelf voor:
   
  Hallo allemaal,
   
  Mijn naam is Nol Willems en ben 21 jaar oud. Sommigen zullen mij wellicht al kennen, want ik ben al meerdere jaren actief als trainer en speler bij Constantia.
  Zelf speel ik in de selectie en daarnaast ben ik afgelopen 2 seizoenen al leider geweest bij de JO19-1.
  In het dagelijks leven studeer ik Bedrijfskunde op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Hier zit ik nu in mijn derde jaar.
   
  Door blijvend terugkomende knieblessures heb ik moeten besluiten om het voetballen komend jaar op een lager pitje te zetten en eerst weer volledig fit te worden.
  Ik ben dan ook erg blij dat ik vanuit het jeugdbestuur van Constantia de kans heb gekregen om het komende jaar als hoofdtrainer aan de slag te mogen gaan met de JO19-1.
  Dit wil ik gaan combineren met de UEFA C trainerscursus bij de KNVB.
   
  Samen met Jeroen Hendriks kijken wij er naar uit om er met de nieuwe groep een mooi, maar ook leerzaam seizoen van te maken!