• SAMEN 

  CONSTANTIA!

 • Beste allemaal,

  Op 31 mei 2020 bestaat onze mooie club W.V.V. Constantia 95 jaar. Een feestelijk moment, in een bijzondere tijd, die ons nog lang zal heugen.

  Ons sportpark lag er afgelopen maanden stil en verlaten bij, met hangsloten op de toegangspoorten. Nieuwe helden zijn opgestaan, we zijn dankbaar voor wat ze hebben gedaan, met bloed, zweet en tranen. We zijn beperkt in onze vrijheid en geconfronteerd met veel verdriet. Maar ook een tijd met warmte voor elkaar. En samen slaan we er ons door heen. Niet ons eigen belang voorop, maar ons gezamenlijke doel, als een team.

  Voetballen is ook een teamsport. Samen genieten van het spelletje, daar gaat het om. Plezier staat hierbij voorop. Samen juichen als er weer wordt gescoord, samen wat drinken in ons clubhuis. Inmiddels wordt er weer gevoetbald bij onze club, er wordt weer getraind, geschreeuwd en gelachen op het veld en genoten van de bal en het groene gras. Lekker chillen met je vrienden en vriendinnen. Zoals het hoort bij een voetbalclub.

  Het 95-jarig bestaan.
  Bij Constantia wordt lief en leed met elkaar gedeeld en successen worden samen gevierd.

  Het liefst hadden we daarom met zijn allen stil gestaan bij dit jubileumjaar, op ons schitterende sportpark de Kwik: met al onze (ere)-leden, de sponsoren, al onze vrijwilligers, onze kleinste kanjers, supporters en al die anderen die Constantia een warm hart toedragen. Samen toasten en bijkletsen over verleden of de toekomst en sterke verhalen delen met daarbij een hapje en een drankje.

  We kunnen trots zijn op wat er in al die jaren bereikt is, op sportief vlak met de heren en vrouwen teams en met al die jeugdteams met jongens en meiden; maar ook trots op onze accommodatie die er piekfijn bij ligt, of op ons clubhuis dat dit jaar is uitgeroepen tot het mooiste clubhuis van Noord Brabant.

  De inzet van leden en vrijwilligers is hierbij een groot goed en onmisbaar. De diverse commissies voor o.a. sponsoring, jeugd, onderhoud, kantine, kleding, activiteiten, scheidsrechters, bestuur, bloemenverkoop, voetbaltechniek en voetbalschool, jeugdkamp, toernooien, VOHACO, Club van 50, en nog veel meer. Ook kunnen we trots zijn op al onze sponsoren die Constantia al jarenlang ondersteunen. En niet te vergeten de samenwerking met de KNVB, gemeente Sint Anthonis, voetbalvereniging Menos en andere verenigingen in Wanroij.

  Iedereen is erg betrokken bij Constantia, de ‘groengelen’. Dat koesteren we.

  ‘Constantia’s leden dat zijn wij, voor haar strijden wij zo blij,

  ‘Groen geel in de vlag en in al hun pracht, strijden wij voor hen met kracht’……

   

  Constantia, hartelijk gefeliciteerd met deze schitterende mijlpaal!

  Het is een moment om te toasten op het verleden maar vooral ook de toekomst en we wensen daar bij iedereen veel geluk en gezondheid toe.

  En we hebben perspectief: het honderd jarig bestaan van Constantia lonkt: 31 mei 2025 is het zover. Noteer die datum alvast in de agenda.

   

  ‘Wat ook wijken of wank’len zal, wij Constantianen staan pal’!

   

  Tot ziens op de club!

   

  Hartelijke groet,

   

  Namens hoofdbestuur  van W.V.V. Constantia

   

  Marco Verheijen

  Voorzitter